Lirik Lagu Via Vallen – Nyekso Batin (OM Aurora)

Lirik Lagu "Nyekso Batin" dari Via Vallen. Lagu ini masih berupa single yang didistribusikan oleh label Perdana Records. Sebelumnya, lagu ini pernah dibawakan oleh NDX A.K.A. Berikut cuplikan teks lagunya "kesel atiku sabar ngerteni ngempet loro neng ati tresno karo kowe, …".
Lirik Lagu Nyekso Batin

Lirik Lagu Via Vallen – Nyekso Batin (OM Aurora)


Details

Penyanyi : Via Vallen
Judul Lagu : Nyekso Batin
Label : Perdana Records

“Nyekso Batin" merupakan single terbaru dari Maulidia Octavia atau lebih dikenal dengan nama Via Vallen lahir di Surabaya, 1 Oktober 1990 adalah seorang penyanyi dangdut berkebangsaan Indonesia. Berikut Lirik Lagu Nyekso Batin yang dinyanyikan oleh Via Vallen. Semoga lagu tersebut bisa menghibur anda.
Lirik Lagu Nyekso Batin

kesel atiku sabar ngerteni
ngempet loro neng ati
tresno karo kowe opo kudu larane
nangis batin nganti koyo ngene

wes mas aku seng mundur
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
jalin cintane bubrah, roso ati ra nggenah
aku pengene pisah, nanging sliramu wegah

wes aku rak kuat, aku tak sek minggat
tresno iki udu dolanan, loro atiku, atiku loro

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

wes mas ikhlasno aku
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti

njero dodo uwes nerimo
aku mung iso ndonga kowe gandeng lanangan liyo
aku tak seng lungo, atiku loro

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

tresno seng suci sak ikine tinggal janji
tangise ati dadi siji

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

ra kuat aku, nyekso batine atiku
trimo mundur ketimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

Disclaimer : Blog ini tidak menyediakan link Download lagu Nyekso Batin - Via Vallen mp3. All song lyrics on this website is copyright / property of the authors, artists, bands and music labels are concerned. all materials contained in this site including the lyrics of the song are for promotional and evaluation purposes only.

0 Response to "Lirik Lagu Via Vallen – Nyekso Batin (OM Aurora)"